KURSER OCH ANDRA AKTIVITETER

Beroende på aktivitet är vi antingen i Sökhuset på Alnarp, ridhuset på Örtofta slott eller i skogen.

BOKA DIN PLATS HÄR!


Aktuella kursstarter:
***
VOOV Adventskalender 2023
***
ÅRSUTBILDNING SPECIALSÖK 2024 3/2
***
                 

ÅRSUTBILDNING


SPECIALSÖK MOT OPERATIVT ARBETE!

2024 startar grundutbildningen i specialsök där du och din hund under 10  helger kommer jobba med grundträning och få lägga mycket tid på lek- och sökutveckling innan markeringsträningen sätter igång. Allt detta görs parallellt med sökträningen. Här får ni en gedigen utbildning för att sedan kunna ta steget mot den inriktning ni vill specialisera er på.

Utbildningen innehåller:

Inlärningslära, lek- och sökutveckling, markeringsträning, systematiska söket, preparatkunskap, sök i rum och byggnad, realistiska sökövningar, precisionsspår, funktionell lydnad mm.

Utbildningen riktar sig till dig som är redo att lägga ner tid och träning för att lära dig och din hund allt om specialsök. Det blir mycket träning hemma mellan träffarna och filmer att skicka in varje vecka. Du får räkna med minst 20 minuters träning om dagen! 

Anmälan:

Maila mig och berätta om dig och din hund, vad har ni gjort tidigare, vad är din målbild? Ja allt som kan vara bra för mig att veta till info@byrackaforever.se

Antal deltagare: 6

Antal fysiska tillfällen: 

10 träffar då vi ses i intensiva dagar.
Lördag - söndag 10.00 - 16.00

3-4/2, 2-3/3, 27-28/4, 11-12/5, 8-9/6, 3-4/8, 12-13/10, 23-24/11, 7-8/12
(återkommer med datum för sept.)

Övrigt online:

Liveträning, möten var 14:e dag, träning filmas och skickas in och jag ger frekvent support. Oftast dagligen!
Pris: 25 000:-

Delbetalning:
Tillkommer 500:- i avgift.

BOOSTA DIN MARKERING I SPECIALSÖKET!

NÄR: 10, 17, 24, 31/10
TID: 18:00-19:45
VAR: Alnarp
PRIS: 1500 kr, max 4 deltagare
Har ni redan en påbörjad markering i ert specialsök men skulle vilja fila på både närheten och fokus på gömman och få mer intensitet i beteendet?
Under 4 tisdagkvällar pillar vi på detaljer i markeringen och självklart kräver det träning mellan gångerna vi ses. Mycket träning…
ANMÄL: info@byrackaforever.se
VOOV & Byrackaforever Slår sina kloka huvuden ihop i decembers mest givande adventskalender!
Mest givande för att intäkterna går till VOOV och utöver det kommer 3 av deltagarna som har fullföljt alla stegen dag för dag att vinna fina priser!

Häng med på 24 dagars sitt-utmaning. ”Ja,ja säger du, min hund kan ju sitt.” Då kontrar vi med ”men kan din hund sitt om du går ifrån den? Om du går in i ett annat rum eller andra kluriga utmaningar?”

För 100 kr får du en ny utmaning dagligen i 24 dagar med start den 1/12. Det börjar enkelt och så försvårar vi det för er dag för dag. Ni avslutar med svart bälte i sitt…

Allt sker i en stängd FB-grupp där du får feedback på din träning. Alla som löser uppgifterna och skickar in film dagligen är med i utlottningen av fina priser! Är du game?

Anmäl dig via BOKA-knappen lite längre upp på sidan.


Alla pengar går till VOOV - läs mer om deras viktiga arbete här www.voov.nu 

När: 1-24 december
Var: Sluten Facebookgrupp
Pris: 100 kr


SPÅRKURS: DAGTID
NÄR: 1, 8, 15, 22/11
TID: 10:00-12:00
VAR: Alnarp/Malmö/Lund
PRIS: 1800 kr, max 4 deltagare
Din hund lär sig att följa ett spår efter person på olika underlag och att hitta små artiklar i spåret. Med artiklar i spåret sänker vi farten på hunden och ökar noggrannheten. Det blir även en hel del teori med fokus på vad som händer i ett spår beroende på väder och vind.
 Vill du spåra i skogen eller på Mobilias parkeringsplats? Det funkar överallt men vi håller till på Alnarp, Malmö och Lund.