NOSE WORK - TARGET - SNURRA FLASKAN

Enklare än såhär blir det inte att få din hund att bli mer kontaktsökande och få utlopp för sin energi. Träning behöver inte vara krånglig eller svår.
Ha roligt med din hund! Alla kan - du kommer att se framsteg!
Några minuters träning om dagen ger bättre kontakt, stadga och hunden får stimulans. Man går inte en hund trött, de behöver arbeta med huvudet också.
Aktivitetspinnen är ett träningsredskap för hjärngympa, där du via instruktionsfilmer online kan komma framåt i din träning.
Alla filmer är godkända av utbildad instruktör.
Levereras 1-3 arbetsdagar efter mottagen beställning
OBS. Det finns två flaskor att välja emellan för Flaskleken. Enkla flaskan och Svåra flaskan. Välj rätt till Din hund.

TARGETTRÄNING

Genom att träna med en Target kan du enkelt utveckla träningen vidare till att din hund stänger skåp och dörrar åt dig. Du kan använda det som visuell inkallningssignal och det är ett fantastiskt bra sätt att få hunden att få stadga- att behålla sin position oavsett om det gäller "sitt",  eller en frysmarkering. En träning där hunden får fundera och tänka och vara företagsam för att få sin belöning.

NOSEWORK

En av Sveriges snabbast växande sporter i hundvärlden. Genom Nosarbete får hunden använda den del på sin kropp som den är bäst på-Nosen. Det passar alla hundar och är enkelt att utföra. . Kom igång genom att titta på instruktionsvideos och ställ frågor i träningsgruppen om du kör fast.

FLASKLEKEN

Till vardags så talar vi om för hunden vad den ska göra. Men vi vill ju ha en hund som kan tänka själv!  Med flaskleken så får hunden fundera på hur den ska få ut sin belöning. Variera svårighetsgrad genom att ta av eller på korken. Samt att höja eller sänka Aktivitetspinnen. En hejdlös succe för alla vovvar att få snurra flaskan.

Ullareds storsäljare 2018 - såg ni oss?